NAŠ PROCES SKALP MIKROPIGMENTACIJE
 • Besplatna konsultacija

  Micro Hair Clinic je vodeći centar kada je tretman pigmentacije skalpa u pitanju u regionu. Kroz višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti mi u Micro hair centru smo svesni da je i sama pomisao na ovaj tretman velika odluka koju ćete morati doneti.

  Za mnoge ljude savetovanje je najveća pomoć pri donošenju te odluke.

  Baš iz tog razloga u našem centru nudimo svim zainteresovanim klijentima besplatne konsultacije pre tretmana. Postoje neke stvari koje morate utvrditi tokom konsultacija.

  Na kraju krajeva, to je vaša prilika da naučite sve što trebate znati o procesu i da li će mikropigmentacija skalpa biti kompatibilna sa vašim životnim stilom.

 • Prvi tretman

  mikropigmentacija kose, mikropigmentacija skalpaSkalp mikropigmentacija je proces za koji je potrebno više tretmana kako bi se dobio finalni izgled. Broj tretmana je krajnje individualan i zavisi od toga koliko će pigmenti bledeti, kontrasta između boje kože glave i boje kose, ožiljaka i drugih faktora.

  U toku prvog tretmana, koji traje tri do četiri sata, uglavnom se pokrije najveći deo skalpa i formira podloga od pigmenata.

  Sam tretetman nije previše bolan, na skali od 1-10 većina klijenata je stepen neprijatnosti ocenila oko 3-4.

  Svako od nas ima drugačiji prag toleracije na bol, pa ako je potrebno tokom tretmana se koriste anestetci u vidu krema koji ublaže neprijatnost.

   Nakon tretmana moguće je pojavljivanje crvenila  kojie će se brzo povući.

 • Drugi tretman

  mikropigmentacije kose, mikropigmentacija skalpa, Micro Hair ClinicUkoliko se mikropigmentacija radi na pravi način, nemoguće je kvalitetno pokriti celu površinu samo jednim tretmanom. Iz našeg iskustva, a i prema preporuci svetskih stručnjaka, većini klijenata je potrebno od dva do četiri tretmana.

  Nakon nekoliko dana, na osnovu uspešnosti prvog tretmana i utisaka klijenta, planira se termin drugog tretmana.

  Drugim tretmanom popunjavaju se površine gde se pigment nije dobro primio i dodaje se još jedan sloj pigmenata slične nijanse da bi se dobila tamnija i prirodnija boja. Takođe, ako klijent to želi, tokom drugog tretmana može se blago promeniti linija pigmenata u odnosu na deo skalpa glave koji nema pigmente.

 • Treći tretman

  mikropigmentacija kose, mikropigmentacija skalpaTreći tretman nije potreban svima, ali kod većine klijenata se tek njime postigne optimalan izgled.

  Kada se koža na skalpu potpuno zaleči i pigmenti blago izblede, naši tehničari će definitivno moći da procene da li vam je potreban treći tretman.

  Treći tretman se obično radi minimum mesec dana nakon drugog i podrazumeva minimalne korekcije da bi se došlo do potpuno prirodnog i uverljivog izgleda.

 • Dorada

  mikropigmentacija kose, mikropigmentacija skalpaSasvim je normalno da se pigmentacija skalpa redovno obnavlja nakon određenog vremenskog perioda. S obzirom da se pigmenti nalaze na koži glave i svima su uočljivi, povremena dorada je neophodna da bi se dobili najbolji rezultati.

  Dorada je znatno kraći proces od celog tretmana pigmentacije, a samim tim i jeftiniji.

  Ovaj proces obično se radi nakon dužeg vremena – od godinu i po do nekoliko godina nakon prvog tretmana.

Konsultacije

 

Da li ste čvrsto rešili da povratite samopouzdanje i vašoj glavi date bolji izgled?