O nama

Micro Hair Clinic osnovana je 2014. godine. Od tada, svakodnevno se razvijamo i napredujemo da bismo našim klijentima pružili maksimalno profesionalnu uslugu vrhunskog kvaliteta.

Naš tim posvećen je konstantnom napredovanju i stručnom usavršavanju. Naša želja za učenjem i dugogodišnje iskustvo najzaslužniji su što je Micro Hair Clinic lider u oblasti mikropigmentacije skalpa u Srbiji i regionu.

Naši članovi redovno učestvuju u seminarima i forumima koje širom sveta organizuju vodeći svetski stručnjaci u ovoj oblasti.

Micro Hair Clinic je jedina klinika na ovim prostorima koju preporučuje vodeća svetska organizacije u polju skalp mikropigmentacije Team Micro. Takođe, sa zadovoljstvom možemo reći da imamo iskustva u radu sa klijentima iz inostranstva – iz regiona ali i širom Evrope.

 

Priznati smo u Evropi i u svetu zbog naše iskrene želje da pružimo vrhunsku uslugu, posvećenosti svom poslu i neosporive stručnosti.

Micro Hair Clinic, mikropigmentacija kose, mikropigmentacija skalpa

Nekoliko trofeja

0
Godina iskustva
0
+
Zadovoljnih klijenata
0
+
Sati rada

Gubitak kose stvara stres i anksioznost, i vrlo je emotivna tema.

 

Vaši odnosi, rad i društveni život mogu biti pogođeni ovom situacijom. Micro Hair Clinic tim kombinuje visoko profesionalni pristup klijentima sa ličnim, ljudskim pristupom. Na taj način, gradimo sjajnu komunikaciju, ulivamo poverenje i stvaramo kvalitetne odnose sa našim klijentima.

Naši tretmani

null

SMP i opadanje kose kod muškaraca

null

SMP i transplantacija kose

null

SMP i opadanje kose na pečate

null

SMP i pokrivanje ožiljaka

null

SMP za korekciju nestručnog tretmana

null

SMP za proređenu kosu kod žena