SMP i pokrivanje ožiljaka

Pokrivanje ožiljaka na glavi micro hair tehnikom slike pre i posle

Mikropigmentacijom skalpa se veoma efikasno prikrivaju sve vrsta ožiljaka, ali pre svega se tretiraju ožiljci nastali nakon transplantacije kose.

Ma koliko da smo tolerantni, moramo priznati da ožiljci nisu poželjni. Ovo važi za sve ožiljke – one po telu, ali naročito one na glavi.

Ukoliko imate ožiljke na skalpu glave, verovatno ste već tragali za raznim metodama za njihovo uklanjanje. Sada više nema potrebe da tražite, jer rešenje ste upravo našli. Primenom mikropigmentacije veoma uspešno se prikrivaju razni tipovi ožiljaka.

Bilo da je ožiljak nastao u detinjstvu ili kasnije tokom života, pigmenti ga mogu pokriti tako da on postane skoro ili potuno nevidljiv.

Ovo se naročito odnosi na ožiljke od transplantacije kose. FUE (Follicular Unit Extraction) tehnika presađivanja kose podrazumeva izvlačenje celih folikula iz potiljačnog dela glave. Prilikom izvlačenja nekih od folikula, neizbežno je da ostane trajni ožiljak, manji ili veći.

Metoda FUT (Follicular Unit Transplantation) podrazumeva uzimanje jednog dela kože sa davajuće regije pomoću skalpela. Ova metoda često ima prevelike nedostatke kad je reč o ispunjavanju estetskih zahteva pacijenta i terapeuta. Najveći nedostatak se sastoji u tome da nastaje linearan ožiljak koji je estetski upadljiv i samim tim nepoželjan.

U slučaju da imate ožiljke nastale od presađivanja kose ili bilo kakve druge ožiljke, Micro Hair Clinic vam nudi mikropigmentaciju skalpa kao idealno i trajno rešenje za pokrivanje svih vaših ožiljaka.

Rešite probleme ožiljaka na skalpu već danas. Zakažite tretman mikropigmentacije u Micro Hair Clinic centru.

Zakažite besplatne konsultacije već danas i uživo se uverite u efekte skalp pigmentacije. Pošaljite nam svoju fotografiju i u najkraćem roku ćete dobiti sve potrebne informacije. Budite bez brige, jer Micro Hair Clinic garantuje diskreciju svim svojim klijentima.

Konsultacije

 

Da li ste čvrsto rešili da povratite samopouzdanje i vašoj glavi date bolji izgled?

null

SMP i opadanje kose kod muškaraca

null

SMP i transplantacija kose

null

SMP i opadanje kose na pečate

null

SMP i pokrivanje ožiljaka

null

SMP za korekciju nestručnog tretmana

null

SMP za proređenu kosu kod žena