SMP i korekcija nestručnog tretmana

mikropigmentacija kose, mikropigmentacija skalpa, Micro hair clinic

SMP je visoko efikasan tretman u prikrivanju opadanja kose ali samo kada izvede pravilno. Evo sta moze da se desi kada se nadjete u pogrešnim rukama.

Mikropigmentacija skalpa je relativno nova metoda, pa je samim tim i broj stručnjaka sa iskustvom u ovom polju veoma mali. Pre nego što odlučite da radite tretman i izaberete svog tehničara, vrlo je bitno da se detaljno raspitate o samom tretmanu i iskustvu tehničara.

Nekima od naših klijenata su već rađeni tretmani mikropigmentacije skalpa u drugim klinikama, ali naši klijenti nisu bili zadovoljni, i to sa razlogom. Prosto, većina klinika reklamira svoju uslugu kao vrhunsku iako ona to nije.

U tom slučaju, naši klijenti dolaze kod nas da ispravimo ono što nedovoljno stručni tehničari mikropigmentacije nisu uradili dovoljno dobro. Upravo zbog toga savetujemo da se pažljivo raspitate pre prvog tretmana.

Tehničari u Micro Hair Clinic centru za mikropigmentaciju skalpa su specijano obučeni i sertifikovani za obavljanje ovog tretmana od strane vodeće klinike u Italiji. Naše petogodišnje iskustvo i veoma uspešni rezultati jasni su pokazatelji da možete potpuno da nam verujete. Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu, obavljamo korektivne tretmane mikropigmentacije skalpa maksimalno uspešno.

Ako niste zadovoljni rezultatima svog tretmana mikropigmentacije, rado ćemo popraviti tuđe greške. Zakažite korektivni tretman u Micro Hair Clinic centru već danas.

Zakažite besplatne konsultacije već danas i uživo se uverite u efekte skalp pigmentacije. Pošaljite nam svoju fotografiju i u najkraćem roku ćete dobiti sve potrebne informacije. Diskrecija za sve naše klijente je zagarantovana.

Micro Hair Clinic tretman mikropigmentacije skalpa:

  • Daje prirodan izgled mladalačke glave sa sveže obrijanom kosom

  • Uspešno simulira frontalnu i bočnu liniju rasta kose

  • Vraća liniju rasta kose na delimično ogoljenoj ili potpuno ćelavoj glavi

  • Sakriva ožiljke svih vrsta alopecija

  • Popravlja greške nastale u slučaju nestručno rađenog tretmana mikropigmentacije

Konsultacije

 

Da li ste čvrsto rešili da povratite samopouzdanje i vašoj glavi date bolji izgled?

null

SMP i opadanje kose kod muškaraca

null

SMP i transplantacija kose

null

SMP i opadanje kose na pečate

null

SMP i pokrivanje ožiljaka

null

SMP za korekciju nestručnog tretmana

null

SMP za proređenu kosu kod žena