Mikropigmenatacija skalpa

Inovativan pristup za potpuno prirodan izgled

Ako imate problem sa gubitkom kose i mislite da je mikropigmentacija skalpa tretman za vas, zakažite besplatne konsultacije.

Zakazivanjem besplatnih konsultacija ne obavezujete se na tretman. Međutim, za konsultacije, kao i za sam tretman, obavezno je zakazivanje. Naš specijalista će vas pregledati, porazgovarati sa vama o svemu što vas interesuje o samom tretmanu i predložiti adekvatan tretman za najbolje rešenje vašeg problema. Ukoliko želite, imaćete mogućnost da vidite kako izgleda tretman mikropigmentacije kose uživo i uverite se u njegove efekte. Cena tretmana skalp mikropigmentacije zavisi od stepena gubitka kose. Sva pitanja u vezi sa cenom tretmana i načinom plaćanja možete nam postaviti u toku konsultacija. Postoji mogućnost plaćanja na više mesečnih rata.

null

SMP i opadanje kose kod muškaraca

Tretmanom SMP se veoma uspešno prikriva ćelavost nastala genetskim gubitkom kose.

null

SMP i transplantacija kose

null

SMP i opadanje kose na pečate

null

SMP i pokrivanje ožiljaka

Mikropigmentacijom skalpa se veoma efikasno prikrivaju sve vrsta ožiljaka, ali pre svega se tretiraju ožiljci nastali nakon transplantacije kose.

null

SMP za korekciju nestručnog tretmana

Naši klijenti dolaze kod nas da ispravimo ono što nedovoljno stručni tehničari mikropigmentacije nisu uradili dovoljno dobro.

null

SMP za proređenu kosu kod žena

Mikropigmentacija vlasišta može pomoći vraćanju pouzdanja kod žena koje se bore sa gubitkom i stanjivanjem kose.